Over ons

Wij zijn Geert Ophey Schilderwerken

Wij zijn betrouwbaar

Afspraak is afspraak zonder kleine verborgen letters. Wij houden van een duidelijke communicatie. Zo weten beide partijen hoe we te werk gaan.  Wij gaan pas weg wanneer de klant 100% tevreden is.

Wij leveren kwaliteit

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. We willen dat de klant zo lang mogelijk kan genieten van de verrichte werkzaamheden. Daarom werken we uitsluitend met  de modernste producten en stellen we maximale kwaliteitseisen.

Wij zijn persoonlijk

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat het beste is voor jouw vraagstuk en houden wel van een uitdaging. Dit houdt ons werk extra leuk. Wij zijn een Brabants bedrijf waar de deur altijd voor je openstaat.

Wij zijn professionals

We zijn gespecialiseerd in glas- en schilderwerken en zijn meester in ons vak. Dit vak beoefenen we dan ook al 20 jaar met passie. Wij hebben de antwoorden op jouw vragen en leveren altijd vakwerk. Daar zijn we trots op!

Groothandels

Wat klanten over ons zeggen

9.0

John, Uden

U heeft bij ons dubbel glas geleverd, waar wij ontzettend blij mee zijn. Complimenten voor de levering en het vakmanschap, ook voor de mannen die hier waren keurig netjes en vriendelijk.

8.0

Riny, Bakel


Ik ben goed tevreden over Geert Ophey Schilderwerken ook met afspraken over offerte en prijsafspraak en alles netjes en opgeruimd achter gelaten.

10.0

E.M.J., Gemert

Verzorgd al meerdere jaren mijn schilderwerk. Ben er tevreden over! Zal dus zeker bij hem blijven als vaste klant.

Wij zijn gespecialiseerd in

Schilderwerk
binnen

Schilderwerk
buiten

Spuitwerk

Glasservice

Houtrenovatie

Advies